Първа колекция облекло "Горска Фея" -

Първа колекция облекло „Горска Фея“

…История за създаването на една колекция…


Здравейте, мили хора!
В момента е много важен етап от развитието на нашия бранд, нашето Вдъхновение, нашето Сърце – Jenn Embroidery!

Както вече знаете, а някои може би не знаят, вие ни стимулирахте да пробваме нещо, което досега нямахме смелост да направим, а именно ПЪРВАТА СЕРИЯ ОБЛЕКЛО от нашия бранд, наречена „Горска Фея„!

Благодарим ви за подкрепата и доверието! 

От тук нататък ще се обръщам към вас от първо лице, единствено число, тоест моя милост – Верджиния (Джени), защото нещата, които ще ви споделям са лични и съкровени – от мен към вас – с цялото ми Сърце! 

Ще се радвам да ви разказвам всичко относно цялостния процес на създаване на колекцията, така наречената история – от рисуването  на леко смешните скици на дрешките, през избора на платове и дантелки, дизайн и цветове на бродериите, опаковъчни кутии и картички, снимачен процес, композиране на музиката за видеото (от мен), ТА до нейното официално откриване! Та дааа!

Изключително ще се радвам да ви питам въпросчета от сорта: 

“Кой от тези три вида дизайн на бродерия ви допада най-много? 

А вие смело да ми отговаряте и да ми давате своите безценни съвети и обратна връзка! 

За мен това ще е изключително важно, защото по този начин заедно ще направим тази колекция НАША, колекция на Споделеността и на Сърцето!

Признавам, че досега не съм се занимавала с подобна дейност и всички мои задачки като: измисляне на дизайн на моделите, избор на качествени платове, дантелки, които да се комбинират с тях (но да не са прекалено натруфени и крещящи!) дизайн на бродерия и комбинация от цветове, които да си ходят с всичко, изброено преди 10 реда…

Та тази задачка, за която тръгнах да ви разправям преди време, ми се стори доста сложна, непонятна и непозната. За момент си мислех отново да я отложа във времето, но хубавото е, че имам грижовни хора до себе си, които винаги ме подкрепят и ми казват: “НИКАКВО ПРЕДАВАНЕ И ОТКАЗВАНЕ!” 

В крайна сметка реших да следвам Сърцето си, което знае с лекота да комбинира и да съчетае всичко, така че да се получи по най-добрия и естествен начин! В случая то ми казва да се доверя на вас и заедно да сътворим нещо красиво и истинско! 

А в днешния пост ви показвам малко снимчици от пазаруването ми на платове – въртях се “като обрана еврейка” в този голям магазин два часа и не знаех нищо от това, което търся, къде е! 

Ядосах продавачката на касата с хилядите ми въпроси: “А може ли да ми покажете къде е това, а може ли да ми покажете къде е онова?” 

В последствеие едно добро момче от магазина заряза работата си и ходеше с мен да ми показва и да ми реже от платовете, за което съм му много благодарна! Че накрая и той сравняваше дали този плат ще си ходи с другия (inspiration). Докато упорито търсех, имаше време и за една две снимчици сред платовете, но нямаше как…

Избрах меки и топли цветове – памук и велур. За мен е задължително платовете да са качествени като материя и меки на допир! Дрешките ще са в различни цветове и комбинации – кремаво и кафяво, все пак вън е чудна есен! Напоследък това станаха любимите ми гами за дрехи! А бродерията ще им придаде Дух, Живот и Пъстрота, ще ги направи цялостни и завършени, с лек и ненатраплив акцент на Нежност! 

И докато се шие първата колекция, много ще се радвам в следващите постове да коментираме модели дантелки и цветове бродерия, които ще са готини според вас за една нестандартна стилна феерична визия! 

Благодаря ви, че заедно развиваме своето Вдъхновение! 

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
0
    0
    КОШНИЦА
    Кошницата е празна