"Горска Фея" - #BeYourself -

„Горска Фея“ – #BeYourself

Здравейте, скъпи читатели!

След точно две седмици е голямата ПРЕМИЕРА на първата ни колекция дамско облекло, наречена „Горска Фея“Вълнувате ли се? Аз, доста! 

Днес искам да ви разкажа малко повече за идеята на колекцията, какво ме вдъхнови да я направя и какви принципи ме водят по пътя към нея! 

Тази колекция дамско облекло е вдъхновена от аристократичното минало и модерното настояще. Тя обединява в себе си два основи стила облекло – ВИНТИДЖ и БОХО! 

Ако ме познавате лично, със сигурност няма да се изненадате, че съм избрала тях. 

Двата стила си приличат и се допълват, но също имат и характерни черти, които ги различават. Ето и кои са те:


ВИНТИДЖ  

Винтидж стилът е любовта на бранда Jenn Embroidery! 

Дългите рокли с къдрици и волани, коланите с панделки на гърба и фините дантели завинаги ще останат на първо място по обаяние, нежност и женственост! 

Ще разгледам няколко характерни елемента от този стил, които ме вдъхновяват всекидневно. 

Нежна яка с бродерия
Яките с бродерия са най – характерният белег на винтидж облеклото. Те се връзват на врата с мека връзчица, в краищата на която висят две дървени мъниста, придаващи още по – голям стил и красота на яката. Краищата й са оградени с нежна плетена дантела, която й придава кукетност и неповторим чар. А изящната бродерия на цветя или горски животни е сред най – любимите дизайни, евър!
Всяка яка може да се купи и носи самостоятелно към различни дрехи по избор, което я прави още по – любим и търсен продукт. Очаквайте подобни модели скоро и в колекция „Горска Фея“! 

Бродирани бижута и аксесоари

В миналото те са били много разпространени сред дамите от висшето общество. Ръчно бродирани бижута се правят трудно, защото бродерията е много детайлна и изработката отнема доста време. Те придават завършеност, стил и неповторима женственост на всяко дамско облекло.  
Колието, в съчетание с рокли и блузи с широко деколте, носи обаятелност, а обеците, под гъстите къдрици, излъчват магичност и изящество. 

Бродираните чанти и портмонета също са моя голяма любов! Те правят облеклото на всяка дама уникално и различно, с нотки кукетна нежност! 

Музика и творчество

Най – голямото Вдъхновение, произлизащо от този стил, откривам в музиката и изкуството. Свиренето на пиано, небесните арии и балните зали са неразделна част от аристократичното минало. 
Дори само като кажа думата и вече си представям, че съм в голяма зала, танцувам валс №2 на Шостакович, духовият оркестър свири, а дългата ми рокля с волани се носи из цялата зала…

Много се размечтах, та сега финално! 
Свързвам винтидж стила най – вече с голямо изкуство, външно и вътрешно богатство на душата  и безспирно вдъхновение! 

Този стил е доказал, че има истинско в себе си, защото дори след толкова години, все още продължва да носи Сила, Дух и Касота и не спира да вдъхновява всеки, докоснал се до него! 

БОХО стил 

..Идвайки от миналото, стигаме до настоящето. Бохо стилът носи духа на модерното съвременно момиче. Блузките, наситени с пъстри бродерии, макраме бижутата и ратановите аксесоари ни правят цветни, красиви и свободни. 

Ратанови чанти и бижута 

Можем да комбинираме потничето на цветя с ратанови/ плетени чанти и бижута, които също попадат в този стил и му придават богатство и красота! Нещо, което много харесвам в бохо течението, са елементите с мидички, които това лято бяха много модерно допълнение към чанти, еспадрилки и бижута. Лично аз съм се снабдила с по много от всичко изброено и скромно ще ви призная, че винаги събирам погледите, когато се появя с бохо аксесоарите! 

А бранда Jenn Embroidery вече предлага и първи модел феерична блузка с мидички, която може да видите ТУК: , както и чанта с мидички, която може да видите ТУК:  

Индиански привкус

Най – любимата ми част от този стил обаче, е индианският му привкус – екзотичен и много пленяващ! Перата върху дрехи и бижута, кафявите нюанси, широките ръкави и ресните няма да те оставят безразличен! А, лично в моите представи, жената индианка е най – красива – съчетание от дух, сила и магия. Добави й и едни плетени бижута от макраме и няма стигане. 🙂

Но толкова за бохо стила. С две думи – той ни прави готини, цветни и модерни! 

#BeYourself

Обединявайки елементи от двата любими стила, ние решихме да създадем наш собствен трети стил, който нарекохме #BeYourself! 

Основната мисия на бранда ни е – каквото и да правим, да бъдем винаги верни на себе си! Да слушаме сърцето си и да не се поддаваме на външни влияния и тенденции. 

Не следваме, а водим! 

Затова не се отъждествяваме напълно нито с винтидж, нито с бохо стила, защото това значи, че просто копираме вече съществуваща идея. 
Ние взаимстваме това, което ни харесва, променяме го, допълваме го и му придаваме нов смисъл и същност. И това за нас е инстинското вдъхновение – когато сътворяваме нещо ново, нещо от себе си, нещо истинско! Дантелките комбинираме с правия крачол, роклята с волани допълваме с ратанова чантичка, към блузката с бродерия пришиваме мидички, и създаваме вдъхновяващо облекло, подходящо за всяко съвременно момиче! 
Не бих ви казала, че в колекцията няма да срещнете еменети и от двата стила, напротив. Но ще ви кажа също: Очаквайте много повече! 

Тази колекция е посветена на всички дами, които искат да открият себе си, да изразят стила си и да бъдат различни и неповторими.  

Вдъхновение от миналото, за да изразим истински себе си в настоящето! 

Ти си красива!
Ти си нежна!
Ти си женствена!
Ти си различна!
Ти си модерна!
Ти си вдъхновяваща!
Ти си ИСТИНСКА! 

#ГорскаФея #BeYourself  Премера: 25 декември

Вашият коментар

Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре
0
    0
    КОШНИЦА
    Кошницата е празна